Olemme henkilöstöpalveluita tarjoava yritys.

Tervetuloa ja kiitos kun löysit WeFind Henkilöstöpalveluiden sivuille! Oletettavasti etsit ammattitaitoista ja laadukasta työvoimaa omalle alallesi, joten olet juuri oikeassa paikassa. WeFind Henkilöstöpalvelut on henkilöstövuokrausta ja palveluiden ulkoistamista tarjoava moderni yritys, joka on perustettu 2019 ja nautimme juuri tällä hetkellä kovasta kasvuvaiheesta. Tämä tarkoittaa käytännössä rohkeita investointeja sekä innovaatioiden toteuttamista suurella sydämellä. Henkilökuntamme on niin sanotussa parhaassa työiässä, toimineet alalla riittävän pitkään ja omaavat suuren motivaation palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä taas näkyy korkeana asiakastyytyväisyytenä ja näin ollen WeFind Henkilöstöpalvelut väkiluku onkin moninkertaistunut tänä vuonna. Sen vaikutus taas ilmenee erityisesti palvelun laatuna sekä nopeana reaktioaikana asiakkaidemme tarpeisiin. Koulutamme henkilökuntamme ammattitaitoa koko ajan lisää, koska tyytyväinen asiakas on meille se tärkein asiakas, ja meidän puolestamme se tarkoittaa todellakin jokaista asiakasta.

Toimintamme kattaa koko Suomen alueen, EU - sekä Baltian maat. Hyvien ja pitkäaikaisten kontaktien sekä suhteiden avulla löydämme ammattitaitoista työvoimaa laajalle alalle, painopisteen ollessa kuitenkin rakennus-, logistiikka- ja telakkateollisuudessa. Juuri niillä vaatimuksilla mitä asiakkaamme kulloinkin tarvitsee. Näillä aloilla on lukuisa määrä eri ammattiryhmiä, mikä tekee tehtävästämme erittäin haastavan, mutta sitäkin mielenkiitoisemman ja palkitsevamman. Tarjoamamme työvoiman ammattitaito tarkoittaa muutakin kuin vahvaa ammatillista osaamista. Me haluamme tarjota asiakkaidemme käyttöön henkilöitä jotka sulautuvat osaksi kokonaisuutta, työkohteenne luonteen huomioon ottaen. Emme siis toimita asiakkaillemme käsiparia työkaluineen, vaan hurmaavia persoonia jotka tekevät työtään nöyrästi ja iloisesti.

Luonnollisestikin kuulumme Tilaajavastuu Oy Luotettava Kumppani-ohjelmaan, jonne pääsee tutustumaan osoitteesta Tilaajavastuu.fi -sivustolta tai seuraamalla sivullamme olevia linkkejä.
Yrityksille
Tarjoamme yrityksille kokonaisvaltaiset henkilöstöpalvelut:


1. Henkilöstövuokraus
Välitämme osaavaa, ammattitaitoista työvoimaa monille eri toimialoille. Ydinosaamistamme on työvoiman välitys rakennus-, teollisuus-, kuljetus- sekä logistiikkasektoreille. Laajan verkostomme kautta pystymme hakemaan työvoimaa tarpeisiinne koko EU:n alueelta sekä tarvittaessa järjestämään majoituksen ja kaiken muun asiaan liittyvän. Tiettyihin työtehtäviin haemme jatkuvasti ammattitaitoista työvoimaa Suomen ulkopuolelta pystyäksemme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Henkilöstövuokrauksemme selkeät edut:
 • Haemme puolestanne taidokasta, tarpeisiinne sopivaa työvoimaa koko EU:n alueelta
 • Pystymme huolehtimaan puolestanne HR-asioista ja dokumentaatiosta sekä muista maahantuloasioista kuten mm. majoituksesta, kulkemisesta, varustuksista jne.
 • Otamme koko rekrytointiprosessin haltuun puolestanne
 • Tarjoamme kustannustehokkuutta; maksatte vain tehdyistä työtunneista
 • Saatte meidän kautta työvoimaa kaikkiin tilanteisiin: lomat, sairauspoissaolot ja sesongi

2.Suorahaku/-rekrytointi

Suorarekrytointi on hyvä ratkaisu silloin, kun tarvitaan työntekijää pitkään työsuhteeseen. Hoidamme koko rekrytointiprosessin alusta loppuun ns. "avaimet käteen" -periaatteella, tai tarvittaessa vain osan rekrytointiprosessista, esim. hakuprosessin sekä hakemusten esikarsinnan.

3.Ulkoistaminen
Olemme asiantunteva yhteistyökumppani yrityksenne työtehtävien ulkoistamisessa. Henkilöstöllämme on osaamista ja kokemusta ulkoistamisprojekteista useilla eri toimialoilla. Ulkoistamisen avulla pystytte tehostamaan toimintaanne sekä parantamaan palvelunne laatua.

*Tarjoamme myös räätälöityjä henkilöstöpalveluita eri toimialoille mm:
 • Rakennusalan luovutus- ja vuositarkastuspalvelut
 • Kuljetusalan lomatuuraus
 • Pakkaamohenkilökuntaa
 • Siivouspalveluihin tehoyksikköä
 • Työnjohtopalvelut
 • Elementtitehtaisiin henkilökuntaa
Työntekijöille
Olemme luotettava työnantaja, joka huolehtii työntekijöistään. Tarvittaessa olemme mukana asunnon hankinnassa ja järjestämme koulutusta (mm. eri työtehtävissä vaadittavat työturvallisuuskortit ja ammattipätevyys).
Asiakkaamme hakevat jatkuvasti osaavaa työvoimaa lähinnä rakennus-, teollisuus-, kuljetus- sekä logistiikkasektoreille. Tarjoamiimme palveluihin kuuluu myös suorarekrytointi, jolloin työllistetään suoraan asiakasyritykseemme. Henkilöstövuokrauksen kautta pystyy meillä tehokkaasti työllistymään nopealla aikataululla.

Tarjoamme työntekijöillemme seuraavat edut:
 • Kilpailukykyinen palkka
 • Säännöllinen palkanmaksu
 • Nopea työllistyminen
 • Apua asunnonhankintaan
 • Työterveyspalvelut
 • Mahdollisuus nähdä erilaisia työpaikkoja ja asiakasyrityksiä
 • Mahdollisuus kartuttaa työkokemust

Autamme myös:

 • Perehdytyksen teossa
 • Työn aloituksen kanssa
 • Lisäkouluttautumisen kanssa
 • Vero- ja palkka-asioiden kanssa
 • Muissa työn suorittamiseen liittyvissä asioissa kuten työkalu- ja varustehankinnoissa

Tiimi

Ainura Kiviniemi
Myynti- ja markkinointijohtaja

Ainura, tämä takuulla unohtumaton asiakkaiden ensikontakti yritykseen nimeltä, WeFind. Vaikea on olla innostumatta WeFindin tarjoamista palveluista, kun asiakaspalvelun raudanluja ammattilainen esittelee silkkiäkin pehmeämmin faktat, miten saadaan Teidänkin yrityksellenne ammattitaitoiset tekijät edullisesti ja ripeästi. Ainura hoitaa myynti- ja markkinointitoimen lisäksi liiketoiminnan kehitystä yhteistyön näkökulmasta sekä luo asiakkaaseen yksilöllisen suhteen, jolloin asiakas hyötyy siitä taloudellisesti ja laadullisesti, koska asiakkaan todelliset tarpeet on hyvin kartoitettu. Ainuran sulavalinjainen, mutta määrätietoinen kädenjälki, näkyy myös sosiaalisen median ja informatiivisten sivujen ylläpidossa sekä WeFindin markkinoinnin poikkeuksellisen kauniissa ulkoasussa.

Arturs Vavilovs
Rekrytoija, kansainvälisen liiketalouden maisteri, hr & rekrytoinnin asiantuntija

Rekrytoinnin moniosaaja ja liiketalouden pettämätön vainu, Arturs. Aivan kuten kaikki muutkin työhön liittyvät tehtävät, WeFind myös rekrytoi äärimmäisen tarkoin ja tiukoin kriteerein ja voittekin olla varma, että Artursin vaativan seulan läpi ei pääse kuin vakavasti otettavia, mutta hyväntuulisia ammattilaisia. Arturs työskentelee vähintään neljällä eri kielellä, joista täydellisesti taittuu englanti, suomi, venäjä ja latvia. Tällä kattavalla kielitaidolla Arturs ja WeFind voivat helposti työskennellä juuri niissä maissa, joista tulee rakennusmaailman osaavimmat tekijät.

Matvei Pelgonen
Työnjohtaja

Kun on aika varustella WeFindin työntekijät vaativiin olosuhteisiin eli asiakkaiden kohteisiin, astuu kuvioon Matvei. Työnjohtaja Matvei, käsittelee työntekijöitämme kuin omiaan, eli tiukalla otteella mutta joustavasti. Hän perehdyttää työntekijän jokaiseen kohteeseen yksilöllisesti ja ohjeistaa tehtävän työn luonteen, ratkaisee pulmat, jos sellaisia pääsee jostain syystä syntymään sekä toimii tilaajan ja työntekijän välisenä kontaktina. On todella vaikea olla pitämättä rauhallisesta ja fiksusta Matveista, joka edustaa upeasti WeFindin tapaa toimia asiakkaiden kanssa.

Grigor Fedorov
Toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja ja ulkomaankaupan maisteri Grigor tekee paljon muutakin kuin vain toimii allekirjoittajana WeFindin ja yhteistyökumppanien sopimusasioissa. Hänellä on kokonaisvastuu WeFindin toiminnasta sekä maineesta, ja se on prioriteetti numero yksi. Hänen tapansa työskennellä voidaan kiteyttää kahteen sanaan, kohtuullisuus ja korkea laatu. Tällaista upeaa ajattelumallia ei tänä päivänä enää välttämättä enää jokaiselta löydy. Grigor huolehtii WeFindin jatkuvasta taloudellisesta ja laadullisesta kehityksestä, pitäen silti jalat tukevasti maassa sekä muistaa nauttia jokaisesta työpäivästä.
+ 358 40 197 3988
© WeFind 2019 - 2021
Täyttämällä sivustomme lomakkeita hyväksyt Tietosuojaselosteemme
Find Group Oy I Wefind Henkilöstöpalvelut
Y -tunnus: 3010059-8
Kasöörinkatu 4 E 122, 00520 Helsinki