Olemme henkilöstöpalveluita tarjoava yritys.

Tervetuloa ja kiitos kun löysit WeFind Henkilöstöpalveluiden sivuille! Oletettavasti etsit ammattitaitoista ja laadukasta työvoimaa omalle alallesi, joten olet juuri oikeassa paikassa. WeFind Henkilöstöpalvelut on henkilöstövuokrausta ja palveluiden ulkoistamista tarjoava moderni yritys, joka on perustettu 2019 ja nautimme juuri tällä hetkellä kovasta kasvuvaiheesta. Tämä tarkoittaa käytännössä rohkeita investointeja sekä innovaatioiden toteuttamista suurella sydämellä. Henkilökuntamme on niin sanotussa parhaassa työiässä, toimineet alalla riittävän pitkään ja omaavat suuren motivaation palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä taas näkyy korkeana asiakastyytyväisyytenä ja näin ollen WeFind Henkilöstöpalvelut väkiluku onkin moninkertaistunut tänä vuonna. Sen vaikutus taas ilmenee erityisesti palvelun laatuna sekä nopeana reaktioaikana asiakkaidemme tarpeisiin. Koulutamme henkilökuntamme ammattitaitoa koko ajan lisää, koska tyytyväinen asiakas on meille se tärkein asiakas, ja meidän puolestamme se tarkoittaa todellakin jokaista asiakasta.

Toimintamme kattaa koko Suomen alueen, EU - sekä Baltian maat. Hyvien ja pitkäaikaisten kontaktien sekä suhteiden avulla löydämme ammattitaitoista työvoimaa laajalle alalle, painopisteen ollessa kuitenkin rakennus-, logistiikka- ja telakkateollisuudessa. Juuri niillä vaatimuksilla mitä asiakkaamme kulloinkin tarvitsee. Näillä aloilla on lukuisa määrä eri ammattiryhmiä, mikä tekee tehtävästämme erittäin haastavan, mutta sitäkin mielenkiitoisemman ja palkitsevamman. Tarjoamamme työvoiman ammattitaito tarkoittaa muutakin kuin vahvaa ammatillista osaamista. Me haluamme tarjota asiakkaidemme käyttöön henkilöitä jotka sulautuvat osaksi kokonaisuutta, työkohteenne luonteen huomioon ottaen. Emme siis toimita asiakkaillemme käsiparia työkaluineen, vaan hurmaavia persoonia jotka tekevät työtään nöyrästi ja iloisesti.

Luonnollisestikin kuulumme Tilaajavastuu Oy Luotettava Kumppani-ohjelmaan, jonne pääsee tutustumaan osoitteesta Tilaajavastuu.fi -sivustolta tai seuraamalla sivullamme olevia linkkejä.
+ 358 40 197 3988
© WeFind 2019 - 2021
Täyttämällä sivustomme lomakkeita hyväksyt Tietosuojaselosteemme
Find Group Oy I Wefind Henkilöstöpalvelut
Y -tunnus: 3010059-8
Kasöörinkatu 4 E 122, 00520 Helsinki