Henkilöstön arviointi: Palvelukseen tai ulkoistukseen

WeFind arvostaa mainetta, siksi henkilöstöä valitaan huolellisesti. Jokaisen henkilön täytyy päästä haastattelusta läpi, saada ammattipätevyys, todistaa työkokemus. Ehdokkaan hyväksymisen jälkeen järjestetään kuljetus työpaikkaan, jossa asiantuntija tekee työtä. Jos ehdokas ei sovi jostakin syystä tai toimintansa aikana hän ei pystynyt todistamaan tehokkuuttaan, WeFind korvaa hänet toisella työntekijällä lyhyessä ajassa tai suorittaa koulutusta ja valmiutta kieltosyystä riippuen.

Palvelukseen tai ulkoistukseen

Työntekijän ei ole helppoa ymmärtää, otetaanko asiantuntija palvelukseen vai käytetäänkö ulkoistusyhtiötä. Yleensä tämä liittyy uutuuksiin työssä, esimerkiksi projektin alkuvaiheissa on joskus vaikeaa ymmärtää kantavuutta ja riskejä, vastaavasti antaa pitkäaikaisten työsuhteiden takuuta. Tällöin on hyvä valita luotettava ulkoistusyhtiö.

Myös epäilyjä syntyy, ellei yhtiö ole käyttänyt koskaan ulkoistamispalveluja tarjoavan yhtiön palveluja eikä tutkinut sitä aihetta. WeFind-asiantuntijat kertoivat, milloin he suosivat yhtä tai toista vaihtoehtoa.

 

Milloin on hyvä palkita asiantuntijat palvelukseen:

  • Tarvitaan asiantuntijoita yhtiön profiiliosastolle;
  • Tarvitaan asiantuntijoita ei-profiiliosastolle, ja yhtiöllä on taloudellisia ja hallintavaroja uuden tontin avaukselle, ja tärkeinä on varmuus siitä, että osastolla on riittävästi työtä koko vuoden ajan.

 

Milloin tarvitaan ulkoistusyhtiön apua:

  • Kun henkilöstöä tarvitaan määräaikaiseen työhön;
  • Kun on tarve kapean alan töistä, jotka eivät liity businessprosesseihin;
  • Kun ei ole riittävästi henkilöstöä, eikä ole mahdollista hankkia työntekijät alueilta.

 

Jos tarvitaan laadukasta työtä ja varmistettua tulosta, WeFind-yhtiöllä on oma hallintajärjestelmä, joka motivoi työntekijöitä ja parantaa heidän työkykyään. Nuorille asiantuntijoille on koulutusta, jonka ansiosta kehitetään ammattitaitoa ja palkittujen työntekijöiden tarkastusta. Kaikki sopimukset ovat virallisia sekä hakijoille että tilaajille.  Ensiksi solmitaan sopimus, jossa säädetään osapuolten velvoitteet ja töiden suoritusajat. Samoin vaikeudesta riippuen projektitoiminta toteutuu korkealla tasolla. WeFind – valitsemme parhaat

Toinen blogeja